BUFFET SERVICE DIDAM

“Onze service gaat verder dan uw voordeur”

Sjaak & Thea Hanegraaf

Over ons

Ruim 15 jaar geleden zijn we begonnen met wat vandaag de dag nog steeds onze passie is: het vermaken van mensen met eten en drinken in tijden van samen zijn!

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een middelgrote cateraar aan de Lichtenhorststraat 19 te Didam. De kern van ons werk is het verzorgen van feesten en partijen, afscheidsbijeenkomsten, lunches en recepties voor zowel particulieren als bedrijven in de regio’s De Liemers en de Achterhoek.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw cateringaanvraag en nemen, indien gewenst, de organisatie ervan geheel of gedeeltelijk voor u uit handen. We stellen daarbij uw wensen centraal en streven samen met u naar een memorabele beleving waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Binnen Buffet Service zijn kwaliteit, versheid en service als de belangrijkste kernwaarden van onze dienstverlening. Kernwaarden die we iedere dag nastreven en waar u ons altijd op aan mag spreken.

We laten u graag kennis maken met onze interesse voor eten en drinken en u bent dan ook van harte welkom op onze locatie aan de Lichtenhorststraat. De deur staat altijd voor u open!

Sjaak en Thea Hanegraaf

Contact, Vragen of Suggesties?

2 + 11 =

LOCATIE & CONTACT

Lichtenhorststraat 19
6942 GS DIDAM

Telefoon: 0316 – 22 44 11
Mobiel: 06 – 51 22 70 44
E-mail: info@buffetservicedidam.nl