GELEGENHEID

“ONZE BRUILOFT WAS ERG GOED VERZORGD, BEDANKT!”

Pascal & Janneke

GELEGENHEID

Een gelegenheid is er in vele soorten en maten en iedere gelegenheid verdient zijn eigen aandacht. Als cateraar begrijpen we dit en stellen daarom uw wensen en ideeën centraal. Samen met u werken we de ideale invulling uit van het te vieren of te herdenken moment en zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw gasten.

Prijzen zijn gebaseerd op uw wensen en daardoor vooraf moeilijk in te schatten. Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, kan direct een inschatting van kosten worden afgegeven. Hieronder een aantal voorbeelden van gelegenheden die we zoal verzorgen.

BRUILOFT

Deze bijzondere dag staat in het teken van liefde, plezier en genieten. Een bruiloft organiseer je meestal maar één keer in je leven en dan moet alles kloppen, ook het eten en drinken. Inmiddels hebben we vele bruiloften mogen organiseren, variërend van 40 tot ruim 200 personen. Dit heeft ons geleerd dat een bruiloft van concept (een idee) tot uitvoering op de dag zelf, perfect georganiseerd moet zijn. Graag ontnemen wij u die zorg op misschien wel de belangrijkste dag van uw leven

VERJAARDAG, GEBOORTE OF COMMUNIE

Een speciale verjaardag, geboorte of communie zijn bijzondere gelegenheden die gevierd mogen worden. Of u het nu klein en bescheiden wilt houden of groots uit wil pakken, we verzorgen graag de hapjes voor u tot en met een full service catering op locatie (binnen en buiten) inclusief aankleding.

LUNCH - BRUNCH - HIGH TEA

Steeds vaker wordt bij speciale gelegenheden gekozen voor een lunch, brunch of high tea. We bieden u hierin een gevarieerd assortiment die u naar wens kunt uitbreiden of aanvullen. Een lunch, brunch, high tea is te bestellen vanaf minimaal 10 personen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

AFSCHEID

In tijden van afscheid nemen wil je er voor elkaar zijn en je niet bekommeren om allerlei randzaken. Steeds vaker krijgen we de vraag om na een afscheid op locatie of bij iemand thuis invulling te geven aan een informeel samen zijn van familie en vrienden. Wij dragen graag zorg voor een juiste afsluiting van de dag. Dit kan bestaan uit een koffietafel met broodjes en soep, maar ook een samenstelling van koude en warme gerechten behoren tot de mogelijkheden.

Contact, Vragen of Suggesties?

4 + 15 =

LOCATIE & CONTACT

Lichtenhorststraat 19
6942 GS DIDAM

Telefoon: 0316 – 22 44 11
Mobiel: 06 – 51 22 70 44
E-mail: info@buffetservicedidam.nl