GELEGENHEID

“COMPLIMENTEN VOOR DE AANKLEDING” 

MPS

GELEGENHEID

Heeft u als bedrijf iets te vieren of staat u op het punt een bedrijfs- of personeelsfeest te organiseren? Wij nemen u graag de organisatie ervan uit handen zodat u zich kunt richten op uw klanten en of medewerkers. Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij voor u de hapjes en drankjes tot en met een full service catering op locatie met bediening, aankleding, drank, hapjes en eventueel een buffet.

RECEPTIE - BORREL

Een receptie of borrel leent zich uitstekend voor een opening, jubileum, nieuwjaarsviering of productpresentatie. Het tijdsbestek van een receptie of borrel is vaak zo’n drie uur en biedt bij uitstek de kans om met alle aanwezige gasten even een praatje te maken. Kijk voor bijpassende hapjes op onze hapjes pagina.

BEDRIJFSFEEST - PERSONEELSFEEST

Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van uw eigen ideeën en wensen denken wij graag met u mee over de invulling van dit soort feesten. Het organiseren van themafeesten behoort ook tot de mogelijkheden. Voorbeelden van themafeesten waar we ervaring mee hebben zijn onder andere: Hollandse- of Turkse avond, Maffia avond (Italiaanse avond), Tiroler après-ski party, Duits bierfeest of een Hawaï party.

 

Contact, Vragen of Suggesties?

4 + 8 =

LOCATIE & CONTACT

Lichtenhorststraat 19
6942 GS DIDAM

Telefoon: 0316 – 22 44 11
Mobiel: 06 – 51 22 70 44
E-mail: info@buffetservicedidam.nl