WARME & KOUDE GERECHTEN

“HET IS ALTIJD GOED, MAAR DIT KEER EXTRA LEKKER”

Stefan & Marieke

WARME EN KOUDE GERECHTEN

Hieronder een overzicht van warme en koude gerechten die u los kunt bestellen of ter aanvulling op een buffet. Genoemde prijzen zijn per persoon met een minimum van 10 personen. Gerechten worden in warmhoudbakken geleverd. Borden en bestek zijn inbegrepen.

Warme gerechten


Schotels

  • Liemerse stoofschotel: stoofgerecht van varkensvlees en champignons € 6,95
  • Kip-kerrieschotel. Romige kip-kerrie schotel met ananas € 5,95
  • Boeuf Stroganoff schotel. Stoofgerecht van rundvlees met paprika, ui en
    champignons, op smaak gebracht met cognac en wodka € 6,95
  • Vispotje. Stoofgerecht van zalm, kabeljauw en garnalen in romige vissaus € 7,50

Bovenstaande schotels worden geleverd met witte rijst, gegratineerde aardappels of aardappelpuree naar keuze

Losse gerechten

  • 5 Gehaktballetjes in pikante saus of satésaus € 2,50
  • Varkens- of kipsaté in satésaus € 4,50
  • Beenham in honing-mosterdsaus, cocktailsaus, of champignon-roomsaus € 3,40
  • Ragout van rundvlees en champignons, inclusief pasteibakje € 2,95

Soepen

  • Erwtensoep en goulashsoep € 3,50
  • Groenten-, tomaten-, kippen- of uiensoep € 3,00

Soepen zijn inclusief (stok)brood, soepkoppen, lepels en servetten.

Koude gerechten


Salades

  • Huisgemaakte huzarensalade gegarneerd met gevulde eieren en zuur € 6,50
  • Huisgemaakte zalmsalade gegarneerd met verschillende soorten vis € 7,50
  • Waldorfsalade met walnoten, perziken, rozijnen en dressing € 5,50
  • Aardappelsalade met spekjes € 5,50
  • Salade van ei, bieslook en huisgemaakte dressing € 5,50
  • Russisch ei salade gegarneerd met halve eieren en diverse vissoorten € 8,95

Rauwkosten 

  • Tomaat-feta salade met zoete witte ui en huisgemaakte dressing
  • Komkommer-appel salade met rozijnen en huisgemaakte dressing
  • Komkommer-wortel salade met zoete witte ui en zoet-zure dressing
  • Witte kool salade met rozijnen, ananas, paprika en huisgemaakte dressing
  • Ham-prei salade met huisgemaakte dressing
  • Groene salademix met spekjes, walnoten, druiven en balsamico dressing
  • Appeltjes salade in een romige likeursaus. HARDLOPER!

Rauwkosten zijn € 2,50 per persoon.

Vis

  • Gerookte makreel (portie) € 1,75
  • Gerookte forel (portie) € 1,75
  • Gerookte paling (portie) € 2,75
  • Haring met ui (per stuk) € 1,50
  • Gepocheerde zalm (portie) € 3,25
  • Noordzee garnalen (portie) € 3,50

 

Contact, Vragen of Suggesties?

5 + 1 =

LOCATIE & CONTACT

Lichtenhorststraat 19
6942 GS DIDAM

Telefoon: 0316 – 22 44 11
Mobiel: 06 – 51 22 70 44
E-mail: info@buffetservicedidam.nl